Expertises

Tandarts

Als tandarts van MondzorgPlus bij een zorginstelling, ben je werkzaam in een vakgebied dat volop in beweging is en vraagt om creativiteit. Er is veel tijd voor de cliënt en contact met familie en naasten. Je behandelt cliënten met een diverse zorgvraag en werkt samen met de preventie-assistent, mondhygiënist en KPT’er op locatie, namens MondzorgPlus. Dat kan zijn in een verpleeghuis, verzorgingshuis of instelling voor cliënten met een (verstandelijke) beperking. Je zorgt ervoor dat ziekten en afwijkingen aan het gebit zo veel mogelijk worden voorkomen.

Lees hier meer over werken als tandarts

Preventie-assistent

Als preventie-assistent van MondzorgPlus werk je zelfstandig of met de tandarts op locatie: in een verpleeghuis, verzorgingshuis of een zorginstelling voor cliënten met een (verstandelijke) beperking. Je richt je op preventie en mondverzorging om tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te bestrijden. Dat doe je door cliënten te behandelen en door zorgmedewerkers zodanig te instrueren en coachen, dat mondhygiëne op de juiste wijze wordt ingebed in de dagelijkse verzorging.

Lees hier meer over werken als preventie-assistent

Mondhygiënist

Als mondhygiënist van MondzorgPlus werk je zelfstandig op locatie: in een verpleeghuis, verzorgingshuis, een zorginstelling voor cliënten met een (verstandelijke) beperking of bij zelfstandig wonende hulpbehoevende mensen. Je richt je op preventie en mondverzorging, om tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te bestrijden. Dat doe je door cliënten te behandelen en door zorgmedewerkers zodanig te instrueren en coachen, dat mondhygiëne op de juiste wijze wordt ingebed in de dagelijkse verzorging.

Lees meer over werken als mondhygiënist