Mondhygiënist

Mondhygiënist bij MondzorgPlus

Als mondhygiënist van MondzorgPlus werk je zelfstandig op locatie: in een verpleeghuis, verzorgingshuis, een zorginstelling voor cliënten met een (verstandelijke) beperking of bij zelfstandig wonende hulpbehoevende mensen. Je richt je op preventie en mondverzorging, om tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te bestrijden. Dat doe je door cliënten te behandelen en door zorgmedewerkers zodanig te instrueren en coachen, dat mondhygiëne op de juiste wijze wordt ingebed in de dagelijkse verzorging.

Uiteraard vormen tandheelkundige werkzaamheden de basis van jouw werkzaamheden, maar daarnaast zijn er nog twee belangrijke pijlers: een goede en heldere communicatie (met cliënten, hun familie en naasten, verzorgenden en het servicecenter van MondzorgPlus) én het zorgvuldig voeren van een administratie.

Meer informatie of onze vacatures bekijken?

Opleidingsmogelijkheden

Flexibele werktijden

Reisvergoeding

Werken met de beste apparatuur

Het bieden van zorg aan deze groep cliënten is erg dankbaar. Niet alleen tandheelkundige zorg leveren, maar vooral het houden van een praatje, waardoor de cliënt zich gehoord voelt en daarna weer tevreden terug keert, geeft mij veel voldoening.

Maaike van Helvoirt – Bisschop | Mondhygiënist