Contact

Heb je een vraag?

Vragen over het sollicitatieproces, of een andere vraag? Kijk eerst bij de ‘Veelgestelde vragen’ onderaan deze pagina, want wie weet vind je daar het antwoord al. Toch niet? Schroom dan niet om ze te stellen! Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Betreft het een vraag over een specifieke vacature? Neem dan contact op met onze afdeling recruitment via onderstaande contactgegevens.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

  • Hoe is de (werk)sfeer bij MondzorgPlus?

    MondzorgPlus biedt een plezierige werkomgeving, waarin kundigheid, betrokkenheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. De lijnen binnen de organisatie zijn kort. Jaarlijks organiseren we diverse meetings, waarbij aandacht is voor zowel vakinhoudelijke zaken als onderling contact.

  • Ik wil graag solliciteren op een vacature die ik niet meer kan vinden.

    Je kunt alleen solliciteren op vacatures die op www.werkenbijmondzorgplus.nl staan. Staat de betreffende vacature er niet meer tussen, dan is deze helaas al vervuld. We nodigen je van harte uit om onze andere openstaande vacatures te bekijken. Staat hier niks passends tussen? Neem dan gerust contact op met onze afdeling recruitment!