Sollicitatieproces preventie-assistent

​​​​​​​Solliciteren bij MondzorgPlus is simpel. Solliciteer makkelijk door jouw motivatiebrief en CV te uploaden of jouw LinkedIn-profiel op te geven, waarna het sollicitatieproces echt begint. Het sollicitatieproces bestaat uit 7 stappen. Tijdens deze stappen willen we zoveel mogelijk te weten komen over jou, maar we laten je uiteraard ook uitgebreid kennismaken met ons. Daardoor weten we zeker dat er vanuit beide kanten een match is.

Stap 1

Sollicitatie

Stap 2

Selectie

Stap 3

Kennismaking

Stap 4

Vervolg

Stap 5

Meeloopdag

Stap 6

Welkom aan boord!

Stap 7

Eerste werkdag

Stap 1: Jouw sollicitatie

Ben jij enthousiast over één van onze preventie-assistent vacatures? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton onder de vacature. Je kunt solliciteren door jouw motivatiebrief en CV te uploaden of jouw LinkedIn-profiel op te geven. Na verzending krijg je een ontvangstbevestiging van jouw sollicitatie.

Behoefte aan meer beleving bij de functie? Bel, mail of app vooral even met Kristel van Velthoven, onze HR partner.

Stap 2: Selectie

Het HR team ontvangt en beoordeelt alle sollicitaties met aandacht. Indien er raakvlakken zijn met de vacature, bespreken zij jouw sollicitatie met onze manager tandheelkundige kwaliteit, veiligheid en opleidingen Natasja Drewes en de regiohoofd assistentes. Elke sollicitant ontvangt een bericht van ons. Kandidaten die we graag willen uitnodigen krijgen een telefoontje en we bevestigen onze afspraak per e-mail. Wij streven ernaar om binnen vijf werkdagen te reageren.

Stap 3: De kennismaking

Als wij een match hebben met elkaar, word jij uitgenodigd voor een eerste kennismaking (digitaal of face-to-face). Het eerste gesprek staat in het teken van kennismaken. In 90% van de gevallen heb je dit gesprek met Kristel van Velthoven. Tijdens dit gesprek horen we graag wat jouw talenten en ambities zijn, hoe jij je verder wilt ontwikkelen en wat jij belangrijk vindt in een opdracht. En niet onbelangrijk: wie zijn wij? Waar staan we voor en waar willen we samen met jou naar toe?

Een dag na de eerste kennismaking nemen we contact met je op om te horen hoe jij het gesprek hebt ervaren en geven we onze terugkoppeling. Dit doen we altijd telefonisch.

Stap 4: Het vervolg

Heeft het eerste gesprek ons beiden nieuwsgierig gemaakt naar een verdere kennismaking? Dan volgt er een tweede gesprek. In dit gesprek gaan we iets dieper in op jouw vaardigheden en expertise. We willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van jou, maar jou ook een zo goed mogelijk beeld geven over onze organisatie en het team waarin je komt te werken. Wij vragen in dit gesprek ook naar referenties.

Stap 5: Meeloopdag

Je bent uitgenodigd om een dag mee te lopen met een team om te ervaren hoe wij ambulante mondzorg verlenen binnen zorginstellingen. Bovendien zal je ervaren dat het werken voor zorgafhankelijke mensen bijzonder dankbaar werk is. We gaan graag met je in gesprek over wat persoonsgerichte mondzorg voor jou als professional betekent. Persoonsgerichte mondzorg is voor iedereen, patiënt en zorgverlener, weer net iets anders. We zijn geïnteresseerd in jouw frisse blik van buitenaf.

Het doel van de meeloopdag is om je op een informele manier kennis te laten maken met de afdeling en om elkaar te informeren over werkwijzen, ambities en opvattingen. Zodat we vervolgens samen kunnen bespreken in hoeverre dit over en weer aansluit. Tijdens een meeloopdag heb je alvast de kans om jouw collega’s te leren kennen. Binnen MondzorgPlus beschouwen we een goede band met jouw collega’s van essentieel belang. Het hebben van een sterke band met je collega’s zorgt ervoor dat je je thuis voelt op het werk en er met plezier naartoe gaat.

Naast jouw collega’s is het ook belangrijk om te kijken of het klikt met jouw regiohoofd. Tijdens een meeloopdag maak je kennis met het team, waarschijnlijk dus ook met jouw regiohoofd. De omgang met jouw regiohoofd is een belangrijk onderdeel voor jouw werkgeluk, aangezien je daar regelmatig contact mee hebt.

Stap 6: Welkom aan boord!

Blijkt na alle gesprekken dat wij veel voor elkaar kunnen betekenen, dan doen wij jou binnen een paar dagen een aanbieding waar jij bijna geen nee tegen kunt zeggen. Uiteraard maken wij er een feestelijk moment van als jij jouw overeenkomst komt tekenen, liefst op kantoor, maar indien gewenst kan dit natuurlijk ook digitaal.

Stap 7: De eerste werkdag

Vanaf het moment dat je de overeenkomst hebt getekend, hoor je bij MondzorgPlus. Hartelijk gefeliciteerd en welkom bij onze club! Wij vinden het belangrijk onze nieuwe collega’s een warme en veilige start aan te bieden. De eerste dag verwelkomen we je graag op onze ‘Take Off’. Je wordt er ondergedompeld in ons MondzorgPlus bad. Naast de praktische zaken zoals een persoonlijke log-in en eventuele bedrijfskleding krijg je uitleg over onze waarden en ambulante mondzorg.

Vragen?

Heb je vragen over jouw sollicitatieproces? Neem dan contact op met de HR-collega die bij de vacature vermeld staat.

Aan de slag als preventie-assistent?
Bekijk hier onze openstaande vacatures voor de functie van preventie-assistent.
Bekijk vacatures